Υπηρεσίες

Σας Παρέχουμε

Στο Sergio παρέχουμε υπηρεσίες ομορφιάς σε όλο τους το εύρος. Το εξειδικευμένο, έμπειρο προσωπικό μας, κατέχει την τεχνογνωσία και τη διάθεση παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ολοκληρωμένης ανδρικής περιποίησης. Επισκεφθείτε το κομμωτήριο μας και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία περιποίησης που προσφέρει το Sergio

ΚΟΥΡΕΜΑ & ΛΟΥΣΙΜΟ

Επιλέξτε το κλασικό ή μοντέρνο κούρεμα που ταιριάζει στον τύπο και τις δραστηριότητές σας. Με χτένα, ψαλίδι ή μηχανή, δημιουργούμε τη νέα, βελτιωμένη εικόνα του εαυτού σας, ενώ κατόπιν, με τα κατάλληλα προϊόντα styling ολοκληρώνουμε το κούρεμα με το ανάλογο χτένισμα.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ

Η μύηση των μικρών κυρίων στην αισθητική, έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Με ιδιαίτερη φροντίδα, ευαισθησία και φαντασία, καλλιεργούμε τη σχέση τους με την ανδρική περιποίηση, θέτοντας τις σωστές βάσεις στυλ, που θα τους ακολουθεί στην εφηβική και ενήλικη ζωή τους.

ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΓΕΝΕΙΑΔΑΣ

Στο Sergio, έχοντας τη γνώση και την ικανότητα που απαιτείται, θα δώσουν το σωστό σχήμα στη γενειάδα σας με τη μηχανή και κατόπιν, σύμφωνα με τις εξατομικευμένες ανάγκες σας θα ολοκληρώσουν την περιποίησή σας με ψαλίδι ή μηχανή.

Τιμοκατάλογος

Κούρεμα

‎€ 10.00

Κούρεμα Παιδικό

‎€ 9.00

Έως 12 ετών

Περιποίηση Γενειάδας

‎€ 4.00

Λούσιμο

‎€ 3.00

Πρίν και μετά το κούρεμα

Προσφορά

Κλείστε το ραντεβού σας

Πραγματοποιείστε με εύκολο τρόπο την κράτηση σας μέσα σε λίγα λεπτά μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας!

Κρατηση